ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η ΙΣοΛΟΓΙΣΤΙΚή διωργανώνει Σεμινάρια για την πρακτική εφαρμογή των Ελληνικών λογιστικών προτύπων και την συνάφεια τους με άλλες διατάξεις όπως του Ν. 4172 σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρισης ξεχωριστά, τα σεμινάρια αυτά διοργανώνονται στην έδρα των επιχειρήσεων ώστε τα παραδείγματα εφαρμογής Ν. 4308 και την συνάφεια του με άλλες διατάξεις όπως του Ν. 4172 & 4173 να προσαρμόζονται με τις ανάγκες της κάθε μιας επιχείρησης ξεχωριστά.

Οποία επιχείρηση ενδιαφέρεται να επιμόρφωση τα στελέχη ή τους βοηθούς του λογιστηρίου της για τις ριζικές αλλαγές που έφεραν τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα στην τήρηση ,έκδοση και ενημέρωση των λογιστικών τους βιβλίων και παραστατικών (αρχείων ) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα σεμιναρίου προσαρμοσμένο ειδικά για εσάς .

Το θέμα των σεμιναρίου είναι «Μηχανογραφημένη Τήρηση Βιβλίων Απλογραφικών και Διπλογραφικών σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα , σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ανά κατηγορία οντοτήτων και συναφείς διατάξεις των νόμων 4172 & 4173 στην πράξη»

Στοιχεία επικοινωνίας

  •    (+30) 2310 533889

  •  (+30) 2310 551458

  •    [email protected]

  •    Υπεύθυνος Σεμιναρίων: Μιχάλης Ζεχερλής

ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΑΞΗΕπικοινωνήστε μαζί μας