Προφίλ

Image

Προφίλ

H ΙΣΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ είναι μια πρωτοποριακή επιχείρηση που αντιλαμβάνεται με ιδιαίτερη ευαισθησία τα προβλήματα των επιχειρηματιών που επιχειρούν σε ένα κόσμο γεμάτο προκλήσεις, ευκαιρίες, αλλά και τα ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα ανταγωνισμού και φορολογίας.

Στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πιο ιστορική και γεμάτη ζωή περιοχή της στα Λαδάδικα, στη οδό Κατούνη, δημιουργώντας με την παρουσία της μια πραγματική επανάσταση στο χώρο της λογιστικής φοροτεχνικής και συμβουλευτικής των επιχειρήσεων εδώ και 30 χρόνια.
Πρωτοπορούσε και πρωτοπορεί στην ανάπτυξη υπηρεσιών φορολογικής και φοροτεχνικής κάλυψης , υπηρεσιών ως σύμβουλος ανάπτυξης των επιχειρήσεων όπως και σύμβουλος συγχωνεύσεων ,απορροφήσεων και μετατροπών των υφισταμένων επιχειρήσεων σε όλα τα οικονομικά επίπεδα .

Τα τελευταία χρόνια πρόσθεσε στα προϊόντα της την ανάπτυξη φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για έλληνες μόνιμους κατοίκους εξωτερικού όπως και ξένων υπηκόων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Το χαρακτηριστικό που την διακρίνει είναι πως με τον ίδιο σεβασμό αντιμετωπίζει μια μεγάλη ή μια μικρή επιχείρηση , ένα φυσικό ή ένα νομικό πρόσωπο εφαρμόζοντας με προσοχή και με κάθε λεπτομέρεια την Λογιστική επιστήμη στην πράξη .

Όλη η φιλοσοφία της για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών της συμπεριλαμβάνεται μέσα σε μία φράση ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΑΞΗ


Μέσα στην διάρκεια των 30 ετών παρουσία της την έχουν εμπιστευτεί κορυφαίες επιχειρήσεις στον χώρο τους , μερικές από αυτές είναι : Helexpo A.E., Helexpro A.E., ΕΞΑΝ Α.Ε , POSTO MODA IKE , ΠΡΟΜΕΞ Ε.Π.Ε, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ, Γευστικές Διαδρομές ΕΠΕ ,ΕΛΙΜΕ,ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΙΚΕ ,ΕΜΕΞ ΑΒΕΕ, SIPTEC P.C,.BIOTEK ΕΠΕ .

Η εταιρεία μας έχει Εταιρικό κεφάλαιο : 20000 ευρώ ο Αριθμός καταχώρησης της στο Γ.Ε.Μ.Η. είναι 128743606000 στεγάζεται στην Διεύθυνση Κατούνη 4 Θεσσαλονίκη (Λαδάδικα) ΤΚ 54625 και Μέτοχοι της είναι ο Μιχαήλ Ζεχερλής του Σπυρίδωνα και της Μαριάνθης, με ποσοστό 60% επί του συνόλου των εταιρικών μεριδίων ήτοι 12000ευρώ, η Κρυστάλλω Καλαθά του Ανδρέα και της Πασχαλίνας, με ποσοστό 20% επί του συνόλου των εταιρικών μεριδίων ήτοι 4000 ευρώ και η Πασχαλίνα Ζεχερλή του Μιχαήλ και της Κρυστάλλως, με ποσοστό 20% επί του συνόλου των εταιρικών μεριδίων ήτοι 4000 ευρώ

Διαχειριστής της είναι ο Ζεχερλής Μιχάλης του Σπυρίδωνα Ερμού 2 Εύοσμος Θεσσαλονίκη .

  • Χρόνια εμπειρίας
  • K

    Ευχαριστημένοι πελάτες
  • %

    Ικανοποίηση

Συνεργάτες

We focus on advice consulting business financials Get A Quote